Tunnetko?

Tunnetko tämän Annukan?

Tunnetko tämän Annukan?

Kuva esittää Annukka-nimistä naista, joka oli Salmesta. Hän sai tytön ehkä vuonna 1942–1945 (kuitenkin luultavasti jälkeen 1937 ja ennen 1947), joka sai nimen Tuulikki. On olettamus, että Annukka toimi lottana jossain vaiheessa elämäänsä, jolloin hän toimi ehkä Kartano Orisbergissä ja ehkä joskus Helsingissä. Hän tapasi minun äidin isän, Frans Ström’in (kutsuttu Heikiksi) Orisbergissä tai Helsingissä (luultavasti Orisbergissä) sodan aikana. 

Kysymykseni kuuluvat: Onko Annukka ollut evakko? Missä? Onko hän joskus ollut Tuusniemellä tai muualla? Osaatko sanoa tuosta rintaneulasta jotain? Tiedätkö, mistä voin etsiä tämän Annukan ja hänen tyttärensä Tuulikin? 

Tiedustelija: Rita Åstrand, Pietarsaari. Sähköposti: ritacarolaaf(at)gmail.com. Puh. 044 308 3658. Ole siis suoraan häneen yhteydessä, jos luulet tietäväsi jotain kuvan esittämästä henkilöstä. Tämä ”etsintäkuulutus” poistuu näiltä sivuilta 28.2.2019.

 

Tunnetko? -palstasta

Tämä palsta on tarkoitettu Salmi-aiheisille ”etsintäkuulutuksille”. Lähetä tekstisi ja kuvasi sähköpostilla: jarmo.ihalainen(at)ektenia.fi

Etsintäkuulutus pidetään voimassa yleensä noin 2 kuukautta.